Ronde silo’s 

Eenvoudig te plaatsen

Eenvoudig verplaatsbaar

Leverbaar in diverse maten

Voldoet aan alle richtlijnen

Ronde silo

In een ronde silo kan mest, (vervuild) water, slib, etc. opgeslagen worden. Handelsonderneming Jannes Oostra kan u onder de naam ‘Top Gier’ ronde silo’s van eigen fabrikaat in diverse groottes leveren. Hierbij zorgen wij voor het volledige traject van offerte tot plaatsen, inclusief alle aanvragen bij de gemeente.

De basis van de ronde Top Gier-silo is een frame van verzinkt metaal. Aan dit frame worden 2 millimeter dikke HDPE-platen gemonteerd. In deze constructie wordt vervolgens een grote zak, genaamd de lining, ‘ingelegd’. In deze lining komt de inhoud van de ronde Top Gier-silo. Tot slot wordt de Top Gier-silo voorzien van een drijfkleed.

Mix mogelijkheden

Voor een snelle verwerking van de mest is het van belang dat de mest een homogene samenstelling heeft. Dit wordt bereikt door middel van mixen. Het mixen geschiedt via mixgaten die in het bovenkleed van de ronde Top Gier-silo aangebracht worden. Jannes Oostra Handelonderneming biedt een unieke mixmogelijkheid. Via een speciale mixer, die wordt aangedreven door een hydraulisch systeem, wordt met hoge stuwkracht de mest optimaal gemixt. Dit zorgt voor een optimale samenstelling van de mest.

JAAR ERVARING

Al meer dan 25 jaar trevreden klanten in heel Nederland

AANTAL PROJECTEN

Al meer dan 134 projecten naar tevredenheid afgerond