Daken voor ronde silo’s

Grotere opslagcapaciteit in uw mestsilo

Bepert de CO2-uistoot

Voldoende mixmogelijkheden

Daken voor ronde silo’s

Wanneer u een mestsilodak laat monteren op uw ronde mestsilo, dan vergroot u de opslagcapaciteit en wordt de CO2-uitstoot beperkt. Zo kent het mestsilodak unieke voordelen ten opzichte van het drijfkleed. Het mestsilodak is gemaakt van duurzaam versterkt PVC-folie. Elk dak is voorzien van twee mangaten en ontluchtingsgaten. 

De mestsilodaken van Jannes Oostra Handelsonderneming zijn te monteren op mestsilo’s van beton, staal en kunststof. De daken zijn leverbaar in verschillende diameters, zodat ze passen op vrijwel alle mestsilo’s. Graag verzorgen wij voor u het volledige traject: van advisering tot plaatsing en onderhoud. Ook verzorgen wij tevens alle aanvragen bij de gemeente. Uiteraard voldoen onze mestzakken aan alle geldende eisen zoals gesteld in de BRM (Bouwtechnische Richtlijnen Mestbassins). De referentieperiode is, zoals in BRM omschreven, 10 jaar. 

Mix mogelijkheden

Al onze mestsilodaken zijn voorzien van mixgaten. Zo kan een speciale mixer met een hoge stuwkracht de mest krachtig mixen. Dit zorgt voor een optimale samenstelling van de mest. Jannes Oostra Handelsonderneming heeft een breed assortiment mestmixers, zodat wij ten allen tijde een passende oplossing kunnen bieden. Tevens bieden wij een unieke mixmogelijkheid dankzij onze mobiele mestmixer. Hiermee kunt u eenvoudig tijdelijke mixcapaciteit inhuren!

JAAR ERVARING

Al meer dan 25 jaar trevreden klanten in heel Nederland

AANTAL PROJECTEN

Al meer dan 134 projecten naar tevredenheid afgerond