Mestzakken

Eenvoudig en snel te (ver)plaatsen

Geschikt voor een bodem met een matige draagkracht

Prima mixmogelijkheden

Mestzakken

De mestzak is een zeer flexibele mestopslag. De installatie is snel en de mestzak is eenvoudig te verplaatsen. Ook is de mestzak geschikt voor een bodem met een matige draagkracht. 

Net als in een mestbassin of een ronde mestsilo kan in een mestzak mest, (vervuild) water, slib, e.d. opgeslagen worden. Zoals gezegd laat de mestzak zich gemakkelijk installeren. Voordat de mestzak geplaatst wordt, wordt er eerst een dijkje opgeworpen. Dit dijkje geeft stevigheid aan de gevulde mestzak. De mestzak tijdens het plaatsen wordt verankert aan de bodem. Dit garandeert stabiliteit.

Jannes Oostra Handelsonderneming kan u mestzakken van 200 m3 tot en met 5.000 m3 leveren. Hierbij zorgen wij voor het volledige traject: van advisering tot plaatsing en onderhoud. Ook verzorgen wij tevens alle aanvragen bij de gemeente. Uiteraard voldoen onze mestzakken aan alle geldende eisen zoals gesteld in de BRM (Bouwtechnische Richtlijnen Mestbassins). De referentieperiode is, zoals in BRM omschreven, 10 jaar.

Mix mogelijkheden

Ook het mixen van de mest gaat gemakkelijk. De mestzak is voorzien van mixgaten. Via een speciale mixer wordt met hoge stuwkracht de mest krachtig gemixt. Dit zorgt voor een optimale samenstelling van de mest. 

Jannes Oostra Handelsonderneming heeft een breed assortiment mestmixers, zodat wij ten allen tijde een passende oplossing kunnen bieden. Tevens bieden wij een unieke mixmogelijkheid dankzij onze mobiele mestmixer. Hiermee kunt u eenvoudig tijdelijke mixcapaciteit inhuren! 

JAAR ERVARING

Al meer dan 25 jaar trevreden klanten in heel Nederland

AANTAL PROJECTEN

Al meer dan 134 projecten naar tevredenheid afgerond